Подобро е да ги исплашиш своите стравови, него стравот да те исплаши тебе.
- Anželika Koleva
Се може да изгледа живо, само ако додадеш малку боја
- Anželika Koleva
Мојата работа е мојот занает. Мојот живот се моите дела
- Anželika Koleva