Пеперутка

Ново Пеперутка
Информации
Техника Цртано на платно со акрилни и маслени бои,разлевање на бои во течна состојба,абстракна техника
Ширина 65 cm
Висина 75 cm

  • Прегледано: 173
  • Код на продукт: butterfly
  • Достапност: 1
  • 9,000.00 ден.