Изгубен во времето

Изгубен во времето
Информации
Техника Цртано на платно со акрилни и маслени бои,рељеф,разлевање на бои во течна состојба,сликарска шпакла,абстракна техника
Ширина 60 cm
Висина 50 cm

  • Прегледано: 185
  • Код на продукт: lit
  • Достапност: 1
  • 9,225.00 ден.