Духовно левитирање

Духовно левитирање
Информации
Техника Цртано на платно со акрилни бои,разлевање на бои во течна состојба,абстракна техника
Ширина 50 cm
Висина 40 cm

  • Прегледано: 200
  • Код на продукт: sl
  • Достапност: 1
  • 9,225.00 ден.