Време

Ново Време
Информации
Техника Цртано на платно со акрилни и маслени бои,рељеф,разлевање на бои во течна состојба,сликарска шпакла,абстракна техника
Ширина 50 cm
Висина 40 cm

  • Прегледано: 206
  • Код на продукт: Time
  • Достапност: 1
  • 6,000.00 ден.