Две лица

Ново Две лица
Информации
Техника Цртано на платно со акрилни и маслени бои,разлевање на бои во течна состојба,абстракна техника
Ширина 80 cm
Висина 80 cm

  • Прегледано: 171
  • Код на продукт: two-faces
  • Достапност: 1
  • 9,000.00 ден.