Жена без лице

Жена без лице
Информации
Техника Цртано на платно,рељеф,прсти,сликарски шпакли,абстрактна техника
Ширина 65 cm
Висина 75 cm

  • Прегледано: 250
  • Код на продукт: wwf
  • Достапност: 1
  • 11,070.00 ден.